And my first mod is......

View previous topic View next topic Go down

And my first mod is......

Post by 100%NewZealand on Thu May 02, 2013 9:18 am

.... not a mod at all. After my long post yesterday and some awesome advice, I made my shopping list and headed out to pick up some recovery gear and trail spares. 10 minutes down the road I started smelling antifreeze and, and steam started coming out from the vents in front of the windshield, 2 minutes later my engine started to over heat. My damn heater core gave out. Long story short, I got the part, replaced it (what a pain), my engine temp is under control and I can't smell antifreeze anymore, but now i get no heat out of the heater vents.... anyone have any ideas what i may have done wrong?

100%NewZealand
Member

Posts : 28
Join date : 2013-01-09

Back to top Go down

Re: And my first mod is......

Post by Kevin on Thu May 02, 2013 10:08 am

Probably left some air in the system. Lifting the front end while you race the motor can help with that.

_________________
The Gray Bastard - 1985 4Runner, driveway ornament
Burly The Big Black Bro-verlander - 2001 F150 Supercrew, family hauler and gas gobbler
Anklebiter - 2011 Fuji Outland 29er 3.0, 1wd knobbytired lungburner
avatar
Kevin
Badmin

Posts : 3342
Join date : 2012-08-21
Location : Stinkwater

http://desertrunnerst4r.forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum